Cautare

62885 de rezultate pentru "decesele din romania" (4.26 secunde)
Un raport publicat ieri de Banca Mondiala releva faptul ca Romania se situeaza pe locul doi in lume dupa usurinta cu care se poate infiinta o societate cu raspundere limitata cu capital strain, dupa Slovacia, in conditiile in care acest proces necesita 11 zile si sapte proceduri.
PESTE 60 DE ANI IN EUROPA SI 10 ANI PE PIATA DIN ROMANIA Techem, lider global in furnizarea de solutii de management si facturare a energiei, este compania nr.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, dupa consultarile cu partidele politice, ca setul de masuri adoptat la ultimul Consiliu European va feri Romania de orice fel de derapaje, in special de populismul propriilor oameni politici.
Fara voi, fara sacrificiul timisorenilor, fara curajul lor, istoria Romania n-ar fi avut pagina de Libertate pe care o traim. ... Vreau aceste lucruri in numele tuturor oamenilor din aceasta tara, care vor sa traiasca normal.
e-Romania, un portal de 8 milioane de euro si de nota 3! Considerat "poarta digitala a Romaniei" si "cel mai scump site din tara", e-Romania este un proiect castigat la licitatie de firma Omnilogic, in 2009, si deschis publicului la sfarsitul anului trecut.
Nesiguranta cu privire la nivelul TVA, precum si prezenta virusului gripei aviare i-au determinat pe reprezentantii diviziei scandinave TUI sa anuleze programul turistic pentru Romania.
BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai importante evenimente de alergare colectiva din Romania, anunta extinderea parteneriatului cu reprezentantii locali ai marcii Volkswagen, unul dintre sponsorii traditionali ai Maratonului Bucuresti, Semimaratonului si ai curselor 10k&Family Run.
Vizita Papei Francisc in Romania. Care este traseul Suveranului Pontif si unde il pot intalni credinciosii Vizita istorica pe care Papa Francisc o face in Romania are loc peste doar cateva zile. ... Vizita Papei Francisc este a doua calatorie apostolica a unui Suveran Pontif in Romania.
Adunarea Generala Extraordinara a Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), in cadrul careia Uniunea Nationala a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR) si Confederatia Patronala Concordia au aderat la Alianta, a avut loc marti.
Banca centrala incearca sa convinga capitalul privat sa ramana in Romania. Romania inca este dependenta de fluxurile de capital extern, a evidentiat ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, cu prilejul Forumului Financiar Central si Sud-Est European organizat la Bucuresti.
Situatia absorbtiei fondurilor europene de catre Romania este dramatica.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Acum, planul e sa ramanem in Romania.
• Reactii in presa internationala nu au incetat sa apara dupa ce opozitia din Romania a cerut sustinatorilor lui Traian Basescu sa boicoteze referendumul din 29 iulie.
Singurul lucru care nu se negociaza din perspectiva noastra, a celor care am votat zdrobitor pentru schimbare, deci, implicit, pentru Crin Antonescu, tine de independenta, suveranitatea si integritatea nationala. ... Respect de sine si deci, respect din partea Aliatilor NATO si a partenerilor europeni.
Daewoo Matiz, unul dintre cele mai populare autoturisme de oras pe piata romaneasca, va trebui sa infrunte din luna iunie noul Matiz sud-coreean, care va purta numele Chevrolet Spark.
Este obligatorie scaderea pretului si a costului muncii in Romania pentru atragerea de investitori straini Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, joi, la Craiova, in cadrul unei intalniri de lucru cu reprezentanti ai unor firme interesate sa investeasca in Romania si cei ai unor companii din municipiu, ca scaderea pretului si a costului muncii, dar si reducerea TVA reprezinta masuri necesare si obligatorii pentru atragerea de investitori.
google-analytics.com